Twilight-kaunotar rokkarina – hikisenä ja ilman rintaliivejä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffasta tutuksi tullut näyttelijä Kristen Stewart kuvaa parhaillaan The Runaways -elokuvaansa Yhdysvalloissa. Leffa kertoo samannimisestä tyttöbändistä, joka niitti menestystä Yhdysvalloissa 1970-luvulla.

Yhtyeeseen kuului aikoinaan myös tunnettu rokkari Joan Jett, jonka roolia Kristen Stewart elokuvassa esittää. Nyt Kristen on ikuistettu leffan kuvauspaikalla rokkarityylissä. Suurehkossa pöyhkeässä mustassa rock-kampauksessa ja kireässä t-paidassa kuvattu näyttelijätär ei ollut pukenut ylleen lainkaan rintaliivejä. Katso kuvat tästä.

Taannoin uutisoitiin kuinka Joan Jett piiskasi Stewartia parempiin suorituksiin sillä seurauksella, että Stewart purskahti itkuun kesken kuvausten.- Joan Jett haluaa Kristenin esittävän autenttisen version hänestä itsestään, joten hän meni piikittelyssään hieman liian pitkälle. Hän pyysi kuitenkin anteeksi huomatessaan kuinka raskaasti Kristen sen otti, silminnäkijä kertoi New York Daily News -lehdelle.