Salarakas Marika Fingerroos synnytti pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi takavuosien tunnetuimmista kotimaisista kohujulkkiksista, Marika Fingerroos, on synnyttänyt esikoisensa. Seiska-lehden mukaan hänen ja aviomiehensä Jani Ollilan lapsi on poika.

Marika Fingerroos synnytti lehden mukaan yli kolmekiloisen ja 48,5 senttisen pienokaisen yksitoista päivää laskettua aikaa myöhemmin. Odotus oli Fingerroosille kova paikka, sillä hänen edellinen raskautensa päättyi salamaniskusta keskenmenoon viime vuoden elokuussa. Vaasassa asuva Marika Figerroos on viime aikoina pysytellyt poissa otsikoista, mutta esitellyt tosin vauvamasuaan myös lehtien palstoilla.

Marika Fingerroos nousi julkisuuteen suhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.