Jennifer Aniston ”pitkät päällä” – unohti rintaliivinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan uutta The Bounty -elokuvaansa New Yorkissa kuvaava Hollywood-tähti Jennifer Aniston on viime aikoina kuvattu useita kertoja tiukkoihin ja paljastaviin asuihin pukeutuneena. Sama teema jatkuu edelleen.

Monet supertähdet ovat erityisesti tänä kesänä näyttäytyneet julkisilla paikoilla ilman rintaliivejä. Usein tähän trendiin liittyy myös läpinäkyvä paita, mutta Jennifer Aniston on lähtenyt siihen mukaan vain puoliteholla. Hän nimittäin jätti eilen rintaliivinsä kotiin, mutta puki ylleen tavallisen harmaan t-paidan. Paparazzeille sekin tarjosi kuitenkin mojovan kuvauspaikan. Katso kuvat tästä.

The Bounty -elokuvassa Jennifer Aniston nähdään yhdessä Gerard Butlerin kanssa. Butler näyttelee palkkionmetsästäjää, jonka seuraava kohde onkin yllättäen Anistonin roolihahmo.