Onko tämä tosiaan Lindsay Lohan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on taistellut viime aikoina tosissaan noustakseen takaisin Hollywoodin A-sarjan tähdeksi näyttelijänä. Tavoite onkin jo osittain saavutettu, sillä hän on pitkän tauon jälkeen saanut taas rooleja myös suuremman budjetin elokuvista.

Samalla myös muotilehdet ovat jälleen kiinnostuneet 23-vuotiaasta biseksuaalista tähdestä, jonka suhde tyttöystävä Samantha Ronsoniin on ollut enemmän kuin myrskyisä. Lindsay poseeraa lähiaikoina seksikkäissä kuvissa arvostetun Elle-lehden brittiversion syyskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Nyt kyseisistä kuvauksista on julkaistu kuvia ja video myös verkossa.

Popppari-näyttelijän paluu näyttää siis tällä hetkellä varsin valoisalta, mutta ainakin yksi suuri virhearviointi siihen on sisältynyt. Lindsay Lohan nimittäin kieltäytyi hänelle tarjotusta roolista elokuvassa Kauhea kankkunen, josta tuli nopeasti menestys ja elokuvalistojen ykkönen. Hänen roolinsa elokuvassa sai lopulta Heather Graham.