Jättimoka – Lindsay Lohan kieltäytyi menestysroolista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-laulaja Lindsay Lohan taistelee parhaillaan kaikin keinoin kovassa laskusuunnassa olleen uransa pelastamiseksi. Hän saakin tehdä kovasti töitä noustakseen sekoilujensa jälkeen takaisin Hollywoodin a-sarjaan. Matkalle on mahtunut myös pahoja mokia ja virhearviointeja.

Yksi kesän menestyneimmistä elokuvista on Kauhea kankkunen, joka nousi taannoin julkaisuviikollaan suoraan Yhdysvaltojen leffalistan ykköseksi. Menestyselokuvan naispääosassa nähdään Heather Graham, mutta ennen häntä roolia tarjottiin kuitenkin Lindsay Lohanille. Hän teki kuitenkin jättimäisen virheen kieltäytyessään roolista, joka olisi nostanut hänet taas pinnalle.

Elokuvan ohjaaja Todd Phillips suostui Lindsayn agentin pyynnöstä harkitsemaan Lohania kyseiseen osaan ja lopulta hän tarjosikin sitä poppari-laulajalle, Us Weekly kertoo. Tällöin Lindsay Lohan kuitenkin kieltäytyi roolista, koska hän ei pitänyt elokuvan käsikirjoituksesta. Lindsayn sijaan elokuva nosti Heather Grahamin uudelleen Hollywood-tähtien raskaaseen sarjaan.