Megan Fox tänään boikotissa – muut julistivat virallisen Megan Fox -päivän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Transformers ja Jennifer’s Body -elokuvien päätähti Megan Fox asetettiin useiden amerikkalaismedioiden toimesta vuorokaudeksi boikottiin. Tänään on tuo kyseinen boikottipäivä.

– Liitymme mukaan mediaboikottiin ja annamme lukijoillemme päivän selviytyä naisesta, johon olemme heidät tänä kesänä hukuttaneet, AskMen.com -julkaisun päätoimittaja James Bassil perusteli.

Muutamat verkkojulkaisut ovat liittyneet mukaan boikottiin, mutta osa suosituista viihdelehdistä vastustaa boikottia uutisoimalla tänään huomattavasti normaalia enemmän Megan Fox -aiheisia juttuja. Pisimmälle on mennyt brittiläinen The Sun, joka julisti päivän viralliseksi Megan Fox -teemapäiväksi.

Transformers-kaunotar on meidän erityistarkkailussamme samaan aikaan, kun monet verkkosivustot pitävät hänet 24 tunnin ajan boikotissa, The Sun kirjoitti.

Megan Fox on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi, hän on poseerannut lukuisten lehtien kannessa – mukaanlukien uusimman Stara-aikakauslehden kannessa – ja hänen tekemisistään on uutisoitu päivittäin laajasti ympäri maailmaa.