Naomi Campbell vei mikrofonin Jennifer Lopezilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell sattui viikonloppuna juhlimaan samalla klubilla kuin latinotähti Jennifer Lopez ja hänen aviomiehensä Marc Anthony. Italian Caprilla sijaitsevan Anema e Core -klubin muut asiakkaat saivat todistaa harvinaislaatuista tapahtumaa.

Edellä mainittujen tähtien lisäksi shampanjanhuuruisissa juhlissa olivat iltaansa viettämässä myös muotigurut Dolce & Gabbana. Klubilla mikrofoni luovutettiin itseoikeutetusti laulaja Jennifer Lopezille, mutta hiprakassa tanssinut Naomi Campbell päätti esitellä laulunlahjojaan ja nappasi mikrofonin Lopezin kädestä. Katso kuvat tästä.

Tämän jälkeen supermalli nousi yhtyeen ja Stefano Gabbanan kanssa esiintymislavalle. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Campbellin laulunlahjat eivät olleet aivan parhaasta päästä. Juhlakansan huomiosta täysin rinnoin nauttinut Naomi ehti raiskata useammankin kappaleen ennen kuin mikrofoni saatiin riistettyä häneltä. Lopez itse tyytyi esittämään väkinäistä hymyä esityksen aikana.