Superseksikäs Miranda Kerr esitteli kurvejaan kengurumaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on nähty viime aikoina useampaankin otteeseen alastomana. Hänet nähtiin äskettäin nakuilemassa esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa ja ottamassa aurinkoa yläosattomissa Karibialla.

Nyt kiireinen supermalli on ehtinyt lennähtää Karibialta jo kotimaahansa Australiaan saakka kuvausmatkalle. Hänet ikuistettiin nimittäin toissapäivänä poseeraamassa Sydneyssä sijaitsevalla Bondi Icebergs Swimming Clubilla. Luonnollisesti bikineissä poseerannut kaunotar nähtiin kameran edessä varsin erikoisissa asennoissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.