Tältä näyttää Jennifer Lopezin latinopeppu bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Jennifer Lopez tuli aikoinaan tunnetuksi musiikkinsa lisäksi myös muodokkaasta takapuolestaan, jota kutsuttiin latinopepuksi. Tähden menestyksen myötä Yhdysvalloissa kaupattiin jopa takapuolen silikoni-implantteja, joilla naiset saivat muhkeammat pakarat JLon tyyliin.

Viime aikoina Jennifer Lopez on viettänyt hiljaiseloa viihdemaailmasta perheensä kanssa. Parhaillaan hän kuvaa kuitenkin jo The Backup Plan -nimistä komediaelokuvaa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2010. Kuvausten tiimellyksessä Jennifer Lopez on tallentunut paparazzien kameroille ympäri maailmaa, ja viimeksi viikonloppuna Italiassa.

JLo ja hänen aviomiehensä Marc Anthony kuvattiin illalla paikallisessa Anema e Core -yökerhossa, ja aiemmin päivällä myös huvijahdilla bikineihin pukeutuneena. Supertähden punaiset bikinit toivat varsin hyvin esiin Jenniferin nykyisen takapuolen. Katso kuvat tästä.

Taannoin viihdelehdissä huhuttiin Jenniferin mahdollisesta hermoromahduksesta, mutta tähti itse kiisti väitteet täysin perättöminä. Äskettäin laulajatähti voitti domainkiistan nettiosoitteista jenniferlopez.net ja jenniferlopez.org, joilla laulajan mukaan pyrittiin saavuttamaan vilpillisessä mielessä taloudellista hyötyä.