Orlando Bloomin supermalli-tyttöystävä kohahduttaa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on nähty viime aikoina useampaankin otteeseen alastomana. Hänet nähtiin äskettäin nakuilemassa esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa ja ottamassa aurinkoa yläosattomissa Karibialla.

Parhaillaan kotimaassaan Australiassa kuvausmatkalla oleva Miranda Kerr nähdään nyt esittelemässä uimapukuja näyttävissä mallikuvissa. Katso kuvat tästä. Pari päivää sitten hänet ikuistettiin Sydneyssä myös muotinäytöksessä, jossa kaunottaren bikiniraja oli ajettu ehkä liiankin hyvin.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.