Paula Abdul sai yllättävän tarjouksen realityohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -realityohjelman tuomaristosta palkkakiistan takia eronnut ex-poptähti Paula Abdul näyttää putoavan jaloilleen. Ensin hän sai vierailevan roolin televisiosarjasta ja nyt hänelle on tarjottu yllättäen roolia myös erittäin suositusta Tanssii tähtien kanssa -realitysarjasta.

Ohjelmaa esittävän ABC-kanavan pääjohtaja Stephen McPherson kertoi lauantaina olevansa kiinnostunut Abdulin panoksesta tanssiohjelmassa.

– Olin tyrmistynyt hänen päätöksestään. Ottaisimme hänet mielellämme Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan – joko kilpailijana tai tuomarina. Minusta hän on suuri lahjakkuus. Hänestä oli aistittavissa American Idolissa tasapainoa ja herkkyyttä, ja meillä olisi sille käyttöä, McPherson kertoi.

– Olemme tunteneet toisemme jo pitkään. Soitin hänelle pahoitellakseni tilannetta ja kertoakseni, että haluamme nähdä hänet kanavallamme. Hän innostui ja istumme alas kun hän palaa matkoilta.