Angelina Jolie ikuistettiin alastomana patsaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lapsikatrastaan ahkerasti kasvattanut Hollywood-tähti Angelina Jolie on nyt saanut myös mielenkiintoisen patsaan. Kyseessä ei nimittäin ole aivan tavallinen näköispatsas, sillä Angelina on siinä alastomana.

Jolie on nakuillut aiemmin valkokankaalla, mutta nakupatsasta hänestä ei ole ennen tehty. Tuoreessa pronssipatsaassa hänet on ikuistettu imettämässä kahta lastaan samanaikaisesti. Lasten epäillään esittävän Vivienneä ja Knoxia. Katso kuva tästä.

Patsaan on suunnitellut Daniel Edwards, joka haluaa teoksellaan rohkaista naisia hoitamaan omat lapsensa. Patsaan nähneet eivät ole olleet täysin vakuuttuneita tavoitteeseen pääsemisestä. Uutta patsasta pääsee ihastelemaan ensi kuusta lähtien Mainsite Contemporary Art Museumin tiloissa Normanissa, Oklahomassa.