Mike Tyson leikkasi Jonas Brotherin hiukset – fanit järkyttyivät

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna järjestettu Teen Choice Awards -palkintogaala tarjosi supertähtien palkitsemisen ja esiintymisten lisäksi paljon muutankin nähtävää. Illan yllättävin palkinto oli 27-vuotiaan Britney Spearsin saama pysti elämäntyöstään.

Illan yllättävin tapaus oli kuitenkin Jonas Brothers -yhtyeen Joen tempaus, jossa teinisuosikki menetti tavaramerkikseen muodostuneita hiuksiaan.

Yhtyeen jäsenet nähtiin lavalla yhdessä nyrkkeilylegenda Mike Tysonin kanssa. Joe istutettiin keskelle lavaa istumaan ja Mike Tysonille annettiin sakset. Maailman tämän hetken suosituimman teiniyhtyeen tähden hiustenleikkuu oli monille hänen faneilleen liikaa ja erityisesti teinitytöt tyrmistyivät näkemästään. Aivan kokonaan Joen kuontaloa ei sentään kynitty. Katso video tilanteesta tästä tai artikkelin alta.