Perhe järkyttyi Shakiran seksikkäistä kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan parin vuoden tauon jälkeen paluuta musiikkimarkkinoille uudella singlellä ja albumilla tekevä latinotähti Shakira on muuttanut tauon aikana musiikkityyliään ja imagoaan. Muutos tuli yllätyksenä myös hänen perheelleen.

Supertähden She Wolf -paluusinglen musiikkivideo ja promokuvat olivat järkytys laulajan läheisille, sillä ne olivat paljon seksikkäämpiä kuin odotettiin. Tähden kerrotaan olevan itsekin kauhistunut kuinka seksikäs musiikkivideosta lopulta tulikaan. Hän pelkäsi lisäksi myös perheensä ja naapureidensa reaktioita.

– Vanhempani lähettivät minulle tekstiviestin ja kertoivat nähneensä videon ja pitäneensä siitä kovasti. Se on hieman provokatiivinen, mutta he pitivät siitä. Äitini oli tosin hieman huolissaan mitä naapurit videosta sanovat, Shakira kertoi The Sun -lehdelle.

– Ei ole väliä kuinka kuuluisa olet, sillä aina mietit että mitä vanhempasi ja naapurisi sanovat. Äitini näki muutamia kuvia ennen editointia ja kysyi olenko siinä tosiaan minä. Isäni kehui kuvia taiteelliseksi.

– Näytin videon myös miesystäväni vanhemmille. Hänen äitinsä mukaan se oli seksikäs, mutta tyylikäs. En uskaltanut edes katsoa appiukkoni ilmettä.

Shakiran appiukko on Argentiinan entinen presidentti. Videolla Shakira esiintyy ihonvärisessä asussa, josta jää vaikutelma siitä että hän poseeraisi alastomana.