Lakimiehet: Ashley Greenen alastonkuvat ovat aitoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Twilight-elokuvassa vampyyrikaunotarta esittävä Ashley Greene poseeraa maanantaina verkkoon päätyneissä alastonkuvissa. Nyt on selvinnyt, että kännykkäkameralla itse otetut alastonkuvat ovat tähden lakimiesten lausunnon perusteella aitoja.

–  Kyseessä olevat kuvat, joissa vaikuttaa olevan päämiehemme, ovat laittomia ja ne on julkaistu luvattomasti. Päämiehemme aikoo turvautua oikeudellisiin toimenpiteisiin, lakimiehet viestittivät TMZ-julkaisulle.

Alice Cullenin roolia vampyyrirainassa näyttelevä Ashley Greene paljastaa kuvissa rintansa, ja yhdessä kuvassa näkyvät muutkin intiimit ruumiinosat. Kuvat kuitenkin poistettiin lakimiesten viestien jälkeen useimmilta verkkosivustoilta, mutta internetin syövereistä niitä ei saada katoamaan enää koskaan.

Tapaus tulee vain viikko sen jälkeen, kun Disney-leffojen tähti Vanessa Hudgensin vuosia vanhat samankaltaiset alastonkuvat päätyivät verkkoon. Nakuskandaali oli Vanessalle jo toinen parin vuoden sisään.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodissa. Hän aloittaa vielä tämän kuun aikana kolmannen Twilight-elokuvan kuvaukset. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.