Paula Abdul halutaan Ruma Betty -tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -sarjan tuomaristosta palkkakiistan takia lähtenyt ex-poppari Paula Abdul on saanut eronsa jälkeen jo lukuisia muita työtarjouksia.

Ensin hänen kerrottiin saaneen heti eroilmoituksensa jälkeen kiinnityksen uuden Drop Dead Diva -televisiosarjan vierailevaksi tähdeksi ja sittemmin hänelle tarjottiin roolia erittäin suositusta Tanssii tähtien kanssa -realitysarjasta. Nyt tarjoukset ovat saaneet jatkoa Ruma Betty -sarjan tuottajilta.

Access Hollywood -julkaisun saamien tietojen mukaan Abdul kävisi parhaillaan jo neuvotteluja ABC-yhtiön kanssa sarjassa esiintymisestä. Vain viikko sitten Idol-pestin jättänyt televisiotähti on siis saanut jo kolme tarjousta, joten aivan tyhjän päälle hän ei jää. Abdulin kerrottaan vaatineen American Idol -pestistään 20 miljoonan dollaria palkkaa tuotantokaudesta, mutta tuotantoyhtiö ei siihen suostunut.