”Vuoden julkkisäiti” käytti kokaiinia kotonaan – katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britit eivät ilmeisesti ole kovin hyviä arvioimaan kuka on paras äiti. Ei ainakaan sen perusteella, että sekä Katie Price että Kerry Katona ovat molemmat saaneet Vuoden äidin tittelin, mutta heidän nykyinen käytöksensä ei ole kovinkaan esimerkillistä.

Katie Pricen touhuista on saatu lukea viime viikkoina runsaasti, mutta nyt myös kaksinkertainen Vuoden äiti Kerry Katona on noussut kohuotsikoihin käytettyään kokaiinia kotonaan.

Atomic Kitten -yhtyeestä soolouralle siirtynyt brittipoppari on taistellut hänen ja poptähti Brian McFaddenin yhteisten lasten huoltajuudesta jo pitkään. Pahassa huumekoukussa jo vuosia ollut julkkistähti ei ole kuitenkaan suostunut huumetesteihin. Nyt hän on kuitenkin jäänyt jälleen kiinni huumeidenkäytöstä kotiinsa piilotetun kameran avulla.

Paparazzit ikuistivat Kerry Katonan keskiviikkona iltapäivällä kello 13:36 noutamassa kahta tytärtään Manchesterin lentokentältä, kun seitsemänvuotias Molly ja kuusivuotias Lilly Sue olivat viettäneet kolme viikkoa poptähti-isänsä luona Irlannissa.

Kolme ja puoli tuntia myöhemmin Katona kuvattiin käyttämässä kokaiinia kylpyhuoneessaan, News Of The World uutisoi. Lasten uskotaan olleen tuolloin talon alakerrassa. Video löytyy tältä sivulta. Myös Kerryn ystävät ovat ällistyneitä paljastuksesta.

– Sitä olisi luullut, että Kerry olisi halunnut viettää hieman laatuaikaa lastensa kanssa, koska he olivat olleet niin pitkään poissa. Mutta ilmeisesti hän on niin koukussa, että huumeet olivatkin tärkeämpiä, lehdelle kerrottiin.

Paljastuksen takia sosiaaliviranomaiset ovat aloittaneet tutkimukset Katonan huoltajuudesta. Brian McFadden kertoi jo vuonna 2006 Katonan olevan kyvytön hoitamaan lapsia. Äskettäin Kerry valitteli julkisuudessa olevansa vararikossa, mutta ilmeisesti hänellä on siitä huolimatta varaa hankkia itselleen huumausaineita.