Isä puolustaa teinitähden seksikästä tankotanssia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Miley Cyrus aiheutti toissa viikolla kohua esiintymällä Teen Choice Awards -gaalassa ikäänsä nähden varsin provokatiivisesti strippibaareista tuttuun tyyliin tankotanssijana.

Monien mielestä moinen oli liian seksikästä 16-vuotiaalle teinitytölle. Us Magazine -lehden järjestämässä kyselyssä peräti 85 prosenttia vastanneista piti häntä liian nuorena noin eroottissävytteiseen esiintymiseen. Nyt Mileyn manageri-isä, country-laulaja Billy Ray Cyrus, on kuitenkin puolustanut jälkikasvunsa rohkeaa esiintymistä.

– Tiedättekö mitä? Minusta tuntuu, että Miley vain rakastaa ihmisten viihdyttämistä. Hän rakastaa laulamista ja kappaleiden kirjoittamista, isä kertoi Access Hollywoodille torstaina New Yorkissa järjestetyssä julkkisjuhlassa.

– Sanon hänelle aina, että hänen tulee rakastaa sitä mitä hän tekee ja keskittyä siihen, eikä murehtia liian paljon muiden mielipiteitä. Annan lapsilleni paljon vapauksia tehdä sellaista taidetta kuin he haluavat ja tehdä sitä heidän omalla tavallaan. Minusta se on tärkeää.

Mileyn fanien joukossa on myös runsaasti nuoria poikia, joiden seksisymboliksi ja päiväuneksi Miley on muodostunut. Hän kertoi äskettäin viihdelehti Staran haastattelussa, ettei kuitenkaan pidä itseään seksisymbolina.

– En ehkä ajattele sitä kovin usein. En pidä itseäni seksisymbolina, mutta toisaalta se on jotenkin aika coolia. Se pitää kai poikaystäväni varpaillaan, Miley kertoi Staralle.