Suuretsintä: Playboy-mallin murhannut aviomies pakeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viranomaiset Yhdysvalloissa ja Kanadassa etsivät parhaillaan kuumeisesti vaimonsa murhasta epäiltyä realitytähti Ryan Jenkinsiä. Playboy-kaunotar Jasmine Fioren alaston ruumis löytyi muutama päivä sitten roskiksesta matkalaukkuun sullottuna.

Nyt poliisi on saanut tietoonsa, että Jenkins on mitä ilmeisimmin paennut Yhdysvalloista kotimaahansa Kanadaan, kuten poliisi jo aiemmin epäili. Hänen liikkeistään on pyydetty yleisöhavaintoja molemmissa maissa, People-lehti kertoo.

Poliisi löysi eilen Jenkinsin citymaasturin joen rannalta Blainesta Washingtonin osavaltiosta. Auton perässä oli tyhjä venetraileri, ja miehen epäillään nyt paenneen veneellään pohjoiseen. Silminnäkijä oli tehnyt havainnon venettä ajavasta miehestä, joka tuntomerkit sopivat murhasta etsintäkuulutettuun televisiotähteen.

Vene löytyi myöhemmin hylättynä rannasta, ja nyt alueella on käynnissä suuretsintä, johon osallistuu poliisien ja rajaviranomaisten lisäksi myös useita helikoptereita. Jenkinsin uskotaan kuitenkin päässeen ylittämään rajan Kanadan puolelle.