Tältä Hilary Duff näyttää nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on viime vuosina tehnyt menestyksekästä uraa myös poptähtenä. NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa nykyisin seurustelevan neitokaisen huhuttiin taannoin hankkineen silikonirinnat.

Hilary Duff on vältellyt poseeraamista rohkeissa kuvissa niin studiossa kuin vapaa-ajallaankin, mutta taannoin hän oli ehdolla Barely Legal -televisiosarjaan ja poseerasi Maxim-miestenlehden näyttävissä kuvissa. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu lentokentällä varsin rennossa ”nörttiasussa”, joka ei välttämättä tehnyt oikeutta hänen vartalolleen. Katso kuvat tästä.

Kuluva vuosi on 21-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight!