Vaimo haastoi Playboy-mogulin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-maailmasta kuuluu kummia, kun lehden perustaja Hugh Hefner ja hänen vaimonsa Kimberly Conrad ovat riitaantuneet. Vuonna 1989 avioitunut pariskunta on asunut erossa vuodesta 1998 lähtien, mutta avioeroa ei ole siitä huolimatta haettu.

Yhdeksän vuoden avioliiton jälkeen erilleen muuttanut pariskunta teki tuolloin sopimuksen, jolla Kimberly Conrad sai suuren summan rahaa ja muuta omaisuutta, mutta avioliitto pysyi voimassa. Siitä saakka hän on asunut viimeisen yhdentoista vuoden ajan maineikkaan Playboy Mansionin naapurissa kahden poikansa kanssa.

Nyt edelleen naimisissa oleva pariskunta on kuitenkin riitaantunut, sillä Hugh Hefner on päättänyt laittaa vaimonsa asuttaman talon myyntiin. Hän antoi vaimolleen yhdeksän kuukautta aikaa muuttaa pois talosta. Nyt Conrad vaatii Hefneriltä oikeudessa viiden miljoonan dollarin korvauksia.