Jättifestivaalin pääesiintyjä Oasis perui viime hetkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna kahdella eri paikkakunnalla Britanniassa samanaikaisesti juhlittavan jättimäisen V Festival -tapahtuman pääesiintyjä Oasis on yllättäen perunut keikkansa.

Bändi nousi eilen lavalle saman festivaalin ensimmäisellä keikalla Staffordshiressä, mutta tänään yhtyeen oli määrä esiintyä vielä toisella keikalla Chelmsfordissa. Yhtyeen mukaan peruuntumisen syynä on keulahahmo Liam Gallagherin ääniongelmat. Bändin tilalla esiintyy tänä iltana Snow Patrol. Ennen eilistä keikkaa Liam ja Noel Gallagher olivat katsomassa Manchester Cityn jalkapallopeliä.

Daily Mirror -lehden saamien tietojen mukaan laulaja kärsisi nyt kurkunpään tulehduksesta, eikä tästä syystä voi esiintyä. Ensimmäisellä keikalla yhtye oli lehtitietojen mukaan hyvässä vedossa, eikä sairastumisesta ollut merkkejä. Myöhemmin hän kuitenkin kertoi blogissaan olevansa sairaana ja tänään yhtye ilmoitti toisen keikkansa peruuntumisesta. Oasis-yhtyeen Dig Out Your Soul -nimisen kiertueen seuraava keikka on Pariisissa 28. elokuuta.