”Christina Aguilera on pelkkä vitsi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtiä usein valokuviin ikuistava julkkiskuvaaja Rankin on antanut täyslaidallisen poptähti Christina Aguileralle. Suurten diivojen kanssa työskentelemään tottunut valokuvaaja ei halua enää koskaan työskennellä Christinan kanssa.

Esimerkiksi Britney Spearsin, Leonardo DiCaprion ja Kate Mossin kuvannut Rankin ikuisti Aguileran vuonna 2007. Nyt hän on paljastanut kokemuksen olleen kaikkea muuta kuin miellyttävä poptähden poikkeuksellisen huonon käytöksen takia.

– Christina oli kuin diiva helvetistä ja hänen läsnäolonsa puhdasta kidutusta. Hän on niin itseriittoinen. Hän vaati autonkuljettajaa ajamaan hänet sisään studioon, jotta paparazzit eivät olisi voineet kuvata häntä. Ketään ei ollut kuitenkaan ulkona kuvaamassa, Rankin kertoi Closer-lehden haastattelussa.

– Sitten hän tuli kuokkavieraaksi jatkobileisiini ja hänen henkivartijansa seisoi vessan oven edessä ja totesi, ettei kukaan muu kuin Christina käytä sitä vessaa. Hän on pelkkä vitsi.