Lindsay Lohan järkyttyi murtovarkaiden visiitistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on järkyttynyt murtovarkaiden käytyä jälleen hänen kotonaan. 23-vuotiaan kohujulkkiksen Hollywood Hillsin alueella Los Angelesissa sijaitsevaan kotiin murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Lindsay huomasi itse murtovarkaiden käyneen, kun hän palasi pikkusiskonsa Alin kanssa kotiinsa hieman puolen yön jälkeen.

– Hän on kunnossa, mutta järkyttynyt. Kassakaappi oli revitty alas seinältä, ulko-ovi oli poissa saranoiltaan ja ovenkahvat oli irrotettu. Luojan kiitos hän ei ollut kotona. Varkaiden mukaan lähti laukkuja, kenkiä ja koruja, Lindsayn manageri-äiti Dina kertoi Access Hollywoodille.

Murto ei ollut Lindsayn ensimmäinen, sillä edellisen kerran hänen kotonaan kävi kutsumattomia vieraita toukokuussa. Silloin mitään ei kuitenkaan ilmeisesti kadonnut. Lindsay on jo hetken aikaa miettinyt muuttoa turvallisempaan paikkaan, ja nyt muutto on entistäkin ajankohtaisempi.