Heidi Montag upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänään otsikoissa sunnuntain tyrmistyttävän Miss Universum -keikkansa merkeissä ollut realityjulkkis Heidi Montag, eli Heidi Pratt, on nyt jättänyt playback-mikrofoninsa hetkeksi syrjään ja samalla riisunut myös vaatteensa.

Heidi Montag nähdään nyt poseeraamassa rannalla bikineihin sonnustautuneena. Eilen jopa puoli miljardia televisiokatsojaa joutui näkemään ja kuulemaan hänen Body Language -kappaleensa, mutta esityksen saaman palautteen perusteella jatkossa hänen ruumiinkielensä tullee olemaan esillä vain kuvien muodossa. Katso bikinikuvat tästä. Näiden kuvien perusteella Heidi vaikuttaa olevan sitä mieltä, että hänen paras puolensa löytyy takaperspektiivistä.

22-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina. Marraskuun lopulla avioituneet Heidi Montag ja Spencer Pratt tapasivat The Hills -sarjan kuvauksissa, sillä molemmat esiintyvät sarjassa.