BB-talossa alkoivat alkoholinhuuruiset bileet – tällainen on pihamaa!

Big Brother · Stara.fi

Tänään alkaneen Big Brother -kauden asukkaat pääsivät juuri ensimmäistä kertaa BB-talon pihamaalle. Ovien avautuessa riemu repesikin, kun suurehkolla pihamaalla näkyi alkoholijuomia notkuva tarjoilupöytä.

Parhaillaan asukkaat tekevät keskenään jakoa olut- ja siideri-ihmisiin. Naiset ehdottivat kuitenkin, että uuden kauden ensimmäiset bileet alkaisivat kuohuviinillä. Vielä tässä vaiheessa asukkaat yrittävät pitää näppinsä erossa juomista, jotta kaikki ehditään saada kootuksi pihalle. Sitä ennen suunnitelmissa on kuitenkin pukeutuminen kylpytakkeihin.

Talon pihamaa vaikuttaa ainakin ensimmäisten kuvien perusteella suuremmalta kuin viime vuonna. Ovien edessä on suurehko tummanruskea lautaterassi ja maassa vihreä matto. Pihan varusteisiin lukeutuu luonnollisesti terassin edessä sijaitseva suuri poreallas sekä grilli, jolle on ilmeisesti tulossa tänä iltana myös käyttöä.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi