Heidi Montag floppikeikasta: ”Se oli niin liveä kuin voi vain olla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Miss Universum -kilpailujen finaalissa jostain kummallisesta syystä laulajana ensiesiintymisensä tehnyt realityjulkkis Heidi Montag sai karmivan huonosta esiintymisestään maailmanlaajuista kritiikkiä. Nyt tähti on esittänyt mielenkiintoisen kommentin keikkansa suhteen.

Peräti puolelle miljardille televisiokatsojille laulaneen julkkiksen keikan peruuttamista harkittiin viimeiseen saakka, mutta lopulta tuottajat päästivät Heidin lavalle aukomaan suutaan taustanauhan päälle. Nyt Heidi ja hänen miehensä ovat kommentoineet floppiesitystä amerikkalaiselle saapuessaan Los Angelesin kansainväliselle LAX-lentokentälle.

– Miss Universum oli elämäni paras kokemus. Se oli niin liveä kuin voi vain olla, Heidi väitti kameroille.

– Olen vieläkin toipumassa vaimoni upeasta esityksestä. Se oli historian livein esitys, Spencer Pratt kommentoi.

TMZ-julkaisulle antamansa lausunnon perusteella pariskunta ei siis tunnu itsekään tietävän, että koko esitys tuli alusta loppuun ainoastaan nauhalta.