Tuleeko povekkaasta Räikkösestä BB-Miia? ”Mä tykkään tisseistä!”

Big Brother · Stara.fi

Tänä iltana alkavan Big Brother -tuotantokauden asukkaita pohditaan nyt kuumeisesti, ja samalla joitain yksittäisiä henkilöitä alkaa nousta esiin mahdollisina BB-asukkaina. Yksi heistä on BB-Ragnar ja toinen on Miia Räikkönen, eli mahdollinen tuleva BB-Miia.

Jälkimmäinen asukas on ainakin aiheuttanut televisiokatsojissa positiivisia kommentteja. Myös hänet nähtiin Asukkaaksi taloon -ohjelmassa, jossa vierailtiin BB-asukkaiden hakutilaisuuksissa.

– Mä oon Miia, mä oon Makuunin tyttö. Varmasti vartissa, Räväkkä Miia Räikkönen totesi asukashaussa.

Heti ensitöikseen povekasta nuorta naista pyydettiin näyttämään rintansa televisiossa. Hän ei kuitenkaan pyyntöön suostunut.

– No enkä näytä, ei niitä koko maailmalle näytetä. Ne näkyi jo täällä mun kuvissa niin paljon. Mä tykkään tisseistä ja tänään täälläkin on parit tissit tullut kokeiltua. Te haluatte sinne actionia, mä haluan sinne actionia, mikäs siinä.

– Mä oon sellainen sosiaalipommi. Hirvee bilehirmu. Ne toivottavasti pitää mua semmoisena taloon sopivana. Mä oon suorapuheinen ja avoin uusille asioille ja… Voi vi**u mitä kliseitä, Miia nauroi haastattelussa.

Staran BB-uutiset saat helposti:» Viihdeuutisina tästä» RSS-syötteenä tästä» Sähköpostiisi tästä.