BB: Isoveli valehtelee asukkaille vessapuuhista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat viettäneet ensimmäisen iltapäivänsä talon sääntöihin tutustuessa. Asukkaat kerääntyivät olohuoneen sohville ja BB-Sampo luki heille ääneen Isovelin toimittamaa sääntökirjaa.

Sääntökirjassa mainittiin kuitenkin eräs seikka, jota tuotantotiimi on itse ehtinyt jo tänään useaan kertaan rikkomaan. Isoveli nimittäin väittää asukkaille, ettei heidän vessakäyntejään esitetä julkisesti.

Big Brother ei tule esittämään internetissä tai televisiossa tai muuallakaan luonnollisten tarpeiden esittämistä. Sehän on varmasti kaikille selvää, Sampo totesi sääntökirjaa lukiessaan.

Tästä huolimatta internetin 24/7-lähetyksessä on tänään esitetty useiden asukkaiden vessapuuhia. Tarpeillaan ovat käyneet kameroiden kuvatessa ainakin BB-Dina, BB-Terttu ja BB-Tuija. Kuvissa ”toimitukset” nähtiin alusta loppuun. Asukkaat ovat kuitenkin siinä uskossa, että näitä luonnollisia toimituksia ei esitetä julkisesti.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi