BB-Nino astui kaapista – BB-Aso raivostui: ”Homo ei voi olla tosimies! Mä oon ihan väärässä porukassa!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkaneen Big Brotherin ensimmäiset saunabileet olivat jo alkuunsa kärjistyä käsirysyksi, kun BB-Asolle selvisi, että talossa on myös bi-seksuaaleja ja homoseksuaaleja miehiä.

Samassa porealtaassa homojen  kanssaan oleminen oli miehelle liikaa, varsinkin kun naiset ryhtyivät puolustamaan homoseksuaaleja ja tivaamaan iranilaissyntyiseltä turkulaiselta mitä tällä oli homoja vastaan.

– Mä en oo mikään vi**n homo! Ei siinä ole mitään pahaa ole, mutta jos mies on tosi mies, niin se on tosi mies. Homo ei todellakaan voi olla tosimies, BB-Aso raivosi.

Mister Finland -kilpailuissa menestynyt Aso otti yhteen erityisesti BB-Ninon kanssa, koska tämä totesi entisen miesystävänsä olleen tosimies. Kaapista astuminen oli Asolle liikaa. Hän oletti Ninon kertoneen aiemmin ettei ole homoseksuaali.

– Oonhan mä homo. Olenhan mä homo, BB-Nino vahvisti pariinkin otteeseen.

– Siis oikeesti mä oon nyt ihan väärässä porukassa. Sori, tyrmistynyt Aso totesi ja nousi altaasta.

– Ei homo ole mikään paha asia. Mä sanoin… Nino, sä oot suuttunut. Mä tiedän sen. Älä puhu paskaa. Hei kuuntele, sä oot äijä, sulla on munat, Aso totesi ja löi kättä päälle Ninon kanssa.

Äänekäs suukopu kuitenkin jatkui ja riita päättyi vasta kun BB-Aso kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Erityisesti Asoa kismitti se, että häntä oli mahdollisesti luultu homoseksuaaliksi.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi