BB-Sami ”Pahana Röllinä” Facebookissa

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan Suomen Big Brother -talossa ensimmäistä päiväänsä viettävä kokkolalainen karaokeisänsä BB-Sami on mukana myös Facebookissa, eikä hän ole salannut kuviaan ja tietojaan muilta käyttäjiltä.

Avoimen profiilinsa kuvagalleriassa BB-Sami nähdään muiden muassa taidokkaasti Pahaksi Rölliksi maskeerattuna ja puettuna. Toisessa kuvassa hän näyttää meikkeineen ja karateasuineen lähinnä japanilaiselta samurailta. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Facebookissa Samin viimeinen tilapäivitys on tehty 10. elokuuta: ”Isukki etsii vessan laatoittajaa.. siis niinku seinien..siis laatoilla..ei kuppilayön jälkeisellä ”laatalla”.. ei kukaan tietäis jotain edullista.. :)” Hän on liittynyt muiden muassa ryhmiin ”Kuumimmat ruotsalaiset 70-luvun tanssiorkesterit” sekä ”Eniten vi**ttaa kaikki”.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi