BB-talossa jo ensimmäiset parit – seksiä luvassa?

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkaneen Big Brother -tuotantokauden asukkaiden joukossa on syntynyt jo ensimmäiset parit. Avajaisillan kosteissa saunabileissä porealtaassa nähtiin nimittäin pusuttelua ja halailua.

Kaksi paria erottui lopulta joukosta, kun Ragnar ja Dana sekä Jelena ja Aso kuhertelivat hellästi porealtaassa. Viime vuonna nähtiin paljasta pintaa ja seksiä heti kauden alkajaisiksi, mutta viimeöiset bileet sujuivat siltä osin pidättyväisemmin.

BB-Dana ja BB-Ragnar aloittivat sessionsa hellällä poskisuudelmalla, mutta hiljalleen tunnelma lämpeni halailuun ja pusutteluun myös suulle. Ragnar totesikin pian Jelenalle olevansa Danan kanssa pari.

Aso ei enää haitannut hetkeä aiemmin nähty raju riita homoudesta eikä se, että juuri Jelena luuli häntä homoksi. BB-Aso muisti kuitenkin mainita neitokaiselle loukkaantuneensa asiasta. Lopulta keskustelu meni jälleen siihen, että uudelleen kiihtynyt Aso joutui korostamaan heterouttaan ja naistenmiehen rooliaan. Pari sopi kuitenkin riitansa hellällä halailulla.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi