Beatles-tähti yllättää: ”John Lennon oli nössö!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikansa menestynein rockyhtye The Beatles on jo kauan ollut historiaa, mutta yhtye on edelleen usein otsikoissa. Tällä kertaa Paul McCartney on kommentoinut televisiohaastattelussa edesmennyttä yhtyetoveriaan John Lennonia.

Lennonin omien kommenttien perusteella hän oli yhtyeen alkuaikoina huumeita käyttävä ja vahdikas mies, mutta McCartney on nyt tyrmännyt moisen mielikuvan. Hänen mukaansa koviksen rooli ei pidä todellisuudessa paikkaansa, vaan John Lennon oli jo yhtyeen alkuaikoina pehmo ja rauhaa rakastava hippi.

– Tämä on ongelma historian ja journalismin kanssa. John puhui niin paljon pa**aa, jotka hän myöhemmin kiisti. Se on roskaa. John Lennonin imago on pahasti väärä, koska hän ei todellisuudessa ollut sellainen kovis kuin ihmiset luulevat, Paul McCartney kertoi Sky-kanavan haastattelussa.

– Mitä tahansa pahaa John minusta puhuikaan, hän kykeni myös laskemaan lasinsa nenänsä kärkeen ja sanomaan minulle ”Rakastan sinua”.