Anna Paquin seksikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä 1990-luvulla tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Anna Paquin nähdään HBO-yhtiön esittämässä True Blood -televisiosarjassa Sookie Stackhousen roolissa.

Nyt verkkoon on vuotanut kuvia sarjan seksikohtauksesta, jossa Anna Paquin nähdään rinnat paljaana. Katso kuvat tästä. Nylon-lehden haastattelussa Paquin totesi kohtauksesta, että hänellä on tapana seksiä harrastaessaan ottaa rintaliivit pois.

– Minusta alaston vartalo ei ole erityisen shokeeraava tai kiinnostava, Paquin totesi.

Kanadassa syntynyt ja Uudessa-Seelannissa varttunut 27-vuotias Anna Paquin teki läpimurtonsa jo yksitoistavuotiaana elokuvassa The Piano, joka toi hänelle Parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon vuonna 1994. Tuolloin hän oli toiseksi nuorin Oscar-voittaja. Viime aikoina hänet on nähty Roguen roolissa X-Men -sarjan elokuvissa.