Megan Fox sai uuden hottisroolin – todellisena Kissanaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien roolinsa myötä tähdeksi noussut ja pian myös Jennifer’s Body -elokuvaa valkokankaalla tähdittävä Megan Fox on lehtitietojen mukaan kiinnitetty jo uuteen ”kissamaiseen” rooliin.

Kyseessä on Christopher Nolanin kolmas Batman-elokuva, jonka merkittävää roolia on useiden nettilähteiden mukaan tarjottu Transformers-kaunottarelle. Asiasta uutisoinut Access Hollywood ei kuitenkaan saanut asiaan vielä lopullista vahvistusta Meganin tiedottajalta, mutta epävirallisten tietojen kerrotaan olevan peräisin luotettavista lähteistä.

Aiemmin Kissanaisen roolissa on nähty Michelle Pfeiffer ja Halle Berry. Megan Fox on siis pääsemässä varsin nimekkääseen seuraan, mikäli tiedot pitävät paikkansa. Kolmannen osan miestähdiksi on samojen tietojen mukaan kiinnitetty Christian Bale ja Michael Caine. Leffan kuvausten on määrä alkaa ensi vuonna ja ensi-iltaan elokuvaa odotetaan vuonna 2011.