Miestenlehti ja yökerho riitelevät Megan Foxin seksikkäästä kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin miestenlehtiin lukeutuva Maxim on käynyt rajuun hyökkäykseen milwaukeelaista yökerhoa vastaan, koska ravintola on käyttänyt lentolehtisessään Megan Foxin seksikästä poseerausta.

Lehden mukaan kuvan oikeudet kuuluvat sille. Kyseinen otos nähtiinkin vuoden 2007 heinäkuussa lehden kannessa, ja mainoksessa kuva on ainoastaan käännetty ja sen taustalle on lisätty muita kuvia. Seksikkään elokuvakaunottaren kuvan käyttöön ei ole kysytty lehdeltä asianmukaista lupaa, TMZ uutisoi. Katso kuva tästä.

Nyt Maxim on haastanut klubin oikeuteen tavaramerkkinsä ja tekijänoikeuksiensa loukkaamisesta. Tämä siitä huolimatta, että kuvalla ei ole lehden tavaramerkin kanssa mitään tekemistä. Korvausten lisäksi lehti hakee oikeudelta välitöntä kieltoa kuvan käyttämiseksi ravintolan mainoksissa.