Näyttävä teinikaunotar Emma Roberts bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Roberts tekee parhaillaan paluuta valkokankaalla hiljaiselon jälkeen. Samaan aikaan myös hänen veljentyttärensä Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana.

18-vuotias Emma on nyt kuvattu viettämässä ystäviensä kanssa aurinkoista vapaapäivää leppoisissa tunnelmissa Venice Beachilla, Los Angelesissa. Nuori tähti oli pukeutunut kelin mukaisesti bikinien yläosaan, mutta rannalta poistumassa olleella Emmalla oli jalassaan farkut, kun paparazzit tavoittivat hänet. Katso kuvat tästä.

Yhdeksänvuotiaana ensimmäisessä suuressa roolissaan Blow-elokuvassa nähty ja viime talvena Koirahotelli-elokuvan naispääosassa läpimurtonsa tehnyt Emma Roberts on näyttelijä Eric Robertsin tytär, joten suvussa on alalta paljon kokemusta. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain.