Poikabändin laulaja pidätettiin Hollywoodissa – oli etsintäkuulutettu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suositun Fall Out Boy -yhtyeen keulahahmo, laulaja Patrick Stump, pidätettiin muutama tunti sitten Hollywoodissa. Asiasta ensimmäisenä kertoneen TMZ-julkaisun mukaan hänet oli sitä ennen etsintäkuulutettu.

Julkaisun mukaan Stump pidätettiin puolen yön maissa paikallista aikaa. Etsintäkuulutus liittyy ilmeisesti liikennerikkomuksiin, mutta asiaan ei ole saatu vielä vahvistusta. Laulaja on parhaillaan pidätettynä Beverly Hillsin poliisiaseman putkassa ja hänen takuusummakseen on määrätty 15.000 dollaria.

Vuonna 2001 perustetun Fall Out Boy -yhtyeen tunnetuin jäsen on Stumpin sijaan Pete Wentz, joka tunnetaan julkkispopari Ashlee Simpsonin miehenä ja pariskunnan lapsen isänä. Yhtye on julkaissut urallaan viisi albumia ja saavuttanut huomattavan paljon radiosoittoa ympäri maailmaa – myös Suomessa.