Povipommi Jordan: ”Seksiä brasilialaisen playboyn kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andren jättämäksi keväällä joutunut povipommi Jordan, eli Katie Price, on viilettänyt eroilmoituksen jälkeen viinanhuuruisista juhlista toisiin ja pokannut samalla uusia miehiä. Viime aikoina hän on kuitenkin viihtynyt pääasiassa vapaaottelija Alex Reidin kanssa.

Nyt Katie Price on itse paljastanut yhden uuden miesseikkailun, josta viihdelehdet eivät ole aiemmin saaneet vihiä. Hänellä oli nimittäin seksisuhde myös 25-vuotiaaseen brasilialaiseen Andre Pintoon, jonka povipommi tapasi Ibizalla pian eroilmoituksen jälkeen, The Sun uutisoi.

Hän kertoi lehdelle harrastaneensa miehen kanssa ensin kolme kertaa seksiä, mutta suhteen muuttuneen myöhemmin hiukan vakavammaksi. Price ja Pinto kuvattiin yhdessä Ibizalla sijaitsevalla Amnesia-klubilla kesäkuussa. Tämän jälkeen pariskunnan välillä vaihdettiin Katien mukaan satoja kuumia kuva- ja tekstiviestejä.

Ex-miestään kaikin keinoin sivaltava Jordan korosti, että hän harrasti Lontooseen vierailulle tulleen Pinton kanssa seksiä myös pariskunnan yhteisessä kodissa.