BB-Sami on myös rocktähti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen jopa kuukausiksi muuttanut kokkolalainen karaokeisäntä BB-Sami on myös rockyhtyeen jäsen. Staran saamien tietojen mukaan hän on mukana Epäreilu evoluutio -nimisessä yhtyeessä.

Vuonna 1995 perustettu bändi on ilmoittanut vetäytyvänsä tauolle Samin BB-vierailun ajaksi. Edellisen kerran Epäreilu evoluutio nähtiin lavalla kuukausi sitten, 25. heinäkuuta, Isojako Rock -tapahtumassa Lohtajalla. Nykyisellä kokoonpanollaan yhtye on keikkaillut marraskuusta 2006 lähtien.

– Sami on EE:n showmies joka antaa keikoilla joka kertaa 110%. Jarkon ohella Sami on bändin toinen biisinikkari, varsinainen rakkauden Väinö Linna. Vapaa-ajalla Sami käy salilla, pelaa futsalia ja ulkoilee melkein kaksoskoiriensa Pipsan ja Pepin kanssa. Voit ehkä bongata Samin myös Kokkolan Tähti-Bingolta haahuilemasta, Samia kuvaillaan yhtyeen verkkosivuilla.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse