Herra Ylppö putosi lavalta ja loukkaantui – Maj Karma tauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maj Karma -yhtyeen keikka viime lauantaina Jyväskylässä Lutakko liekeissä -festivaaleilla päättyi ikävästi, kun Herra Ylppö tippui useamman metrin korkealta festivaalilavalta Attentaatti -kappaleen aikana.

Rytäkän seurauksena Ylppö satutti pahasti kätensä  ja sai ruhjeita ympäri vartaloaan. Onnettomuuden jälkeen Ylppö kiidätettiin pikaisesti SPR:n telttaan ensiapuun ja keikka oli pakko lopettaa kesken. Onko käsi murtunut, selviää vasta huomenna torstaina röntgenlääkärin annettua lausuntonsa.

Kesän loput keikat Ylppö esiintyy siis käsi paketissa, mutta miehen itsensä mukaan loput keikat vedetään täysillä kuten ennenkin. Maj Karma tekee tänä kesänä vielä seitsemän keikkaa, joiden jälkeen yhtye jää keikkatauolle.

Vuodesta 1992 tauotta toiminut bändi haluaa samalla ladata akkujaan ja tehdä rauhassa uutta materiaalia. Bändin jäsenet keskittyvät myös muihin projekteihinsa. Ennen taukoa viimeinen keikka koetaan yhtyeen kotikonnuilla Kokemäellä 19. syyskuuta. Vuonna 2010 Maj Karma tekee ainoastaan yhden keikan, joka tapahtuu yhtyeen omilla festivaaleilla Karmarockissa.

– Jos käsi kipsataan, aion tietenkin väittää, että rumpalimme Janne Savolaisen Brutus-koira yritti syödä käteni. No, totta puhuen olimme edellisenä iltana yksimielisesti päättäneet että jäämme tauolle, joten pitihän sitä jotenkin juhlistaa, kertoo sairaalasta tavoitettu Ylppö.

Maj Karma nähdään vielä keikoilla seuraavasti:

28.08. Forssa, Bar5429.08. Varkaus, WanuvaRock04.09. Lahti, Finlandia-klubi05.09. Kaustinen, Konsta11.09. Tampere, Yo-talo18.09. Turku, Klubi19.09. Kokemäki, Stadium