90210-kaunottaren rinnat pursusivat pikkumustasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord on noussut kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Kevään ja kesän aikana lukuisia kertoja sekä lehtien muotikuvissa että paparazzikuvissa poseerannut kaunotar on saanut kokea myös tahattomien paljastusten seuraukset. Tällä kertaa pikkumusta on kuitenkin pysynyt hänen yllään normaalisti, mutta kuvien perusteella asun yläosa olisi voinut istua hieman paremminkin. Nyt AnnaLynnen rintavarustus nimittäin pursuaa asusta. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.