BB-Lotta poseeraa bikineissä IRC-Galleriassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa pian kolmatta iltaansa aloitteleva BB-Lotta on julkaissut paljon valokuviaan IRC-Galleriassa. 18-vuotias helsinkiläinen parturi-kampaaja nähdään kuvissaan muiden muassa makoilemassa bikineissä aurinkotuolissa ja ystävänsä kanssa rantahiekalla.

Lisäksi BB-Lotta on julkaissut kuvan itsestään roikkumassa veneen perässä vedettävässä vetovarjossa. Vanhanaikaista laskuvarjoa muistuttava lentolaite voi nousta veneen tai auton vetämänä jopa 70 metrin korkeuteen. Mukana on tuttuun tapaan myös festarikuvia, joissa Lotta nauttii olutta ”pro-tyyliin” kaksin käsin. Katso kaikki kuvat tästä.

Galleriassa Lotta käyttää nimimerkkiä ”KUKKASI”. Hän on jättänyt kaiken lisäksi ilmeisen vahingossa sähköpostiosoitteensa julkiseksi, joten BB-talosta päästyään hänellä lienee edessä osoitteen vaihtaminen uuteen. Musiikki-yhteisöistä hän on liittynyt esimerkiksi Britney Spearsin, Mötley Cruen ja Nopsajalan yhteisöihin.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostiisi