Carmen Electra karmeissa bikinikuvissa ilman meikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväällä viihdelehdissä epäiltiin, että maailmankuulu povipommi Carmen Electra olisi raskaana, mutta ilmeisesti huhut olivat vähintäänkin ennenaikaisia. Huhut saivat alkunsa, kun Electra peitteli asuillaan vatsanseutuaan useissa julkkisjuhlissa.

Nyt Carmen on kuvattu jälleen bikineissä, ja peittelyn siinä oli ilmeisesti muusta syystä pyöristynyt vatsanseutu. Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein äänestetty näyttelijä-malli Carmen Electra ikuistettiin nyt kaiken lisäksi ilman meikkejä, eikä lopputulos ollut kaunottarelle kovinkaan imarteleva. Katso kuvat tästä.

Ohiossa 20. huhtikuuta 1972 syntynyt Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.