Ruma Betty uransa naurettavimmassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Ruma Betty -sarjan kuvauspaikalta on vuotanut verkkoon uutta kuvamateriaalia, joka ei ole ainakaan sarjan päätähdelle, America Ferreralle, kovinkaan imartelevaa. Hänet nähdään nimittäin ehkä jopa koko uransa naurettavimmassa asussa.

Ferrera nähtiin nimittäin New Yorkissa kuvaamassa sarjansa kohtausta hot dog -asussa. Hänen vastanäyttelijänsä Michael Urie oli pukeutunut suureen, noin kolme metriä pitkään, hodarileipä-asuun ja America Ferrera oli puolestaan pukeutunut samankokoiseksi nakiksi. Katso kuvat tästä.

Madison Square Park ikuistettujen kuvien perusteella näyttelijätär ei viihtynyt naurettavassa asussaan, jossa hän ei voinut itse edes syödä. Ferreran avustaja joutui nimittäin syöttämään hänelle muiden muassa banaaneja kohtausten kuvaamisen välillä.