Suomalaisen Big Brother -kaunottaren peppukuva kiinnostaa – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Stara kertoi eilen kuinka Big Brother -taloon toissailtana muuttanut BB-Kätlin poseeraa IRC-Galleriansa kuvissa muiden muassa lomareissullaan bikineissä ja pulikoi peppu pystyssä meressä.

Nyt nämä kuvat ovat saaneet suuren suosion ja ne ovat levinneet kulovalkean tavoin IRC-Galleriasta myös internetin keskustelu- ja kuvapalstoille. Seinäjoella nykyisin asuva virolaissyntyinen Kätlin esiintyy IRC-Galleriassa tunnuksella “katu1987″.

Galleriassa on mukana esimerkiksi Kätlinin bikinikuvia muiden muassa toissavuonna tehdyltä Kreetan matkalta ja suomalaiselta uimarannalta. Katso lomakuvat tästä, tästä ja tästä. Muissa Galtsu-kuvissa kaunotar nähdään muiden muassa näyttävissä iltapuvuissa.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi