Taas sääntörikkomus: BB-Terttu höpötteli itselleen varoituksen

Big Brother · Stara.fi

Toissapäivänä alkaneen Big Brother -kauden toisen illan kääntyessä yöksi kaikki muut olivat jo nukkumassa, mutta BB-Terttu ei saanut unenpäästä kiinni. Sen sijaan 61-vuotias eläkeläinen höpötteli ja naureskeli keskeytyksettä kovaäänisesti häiriten siten muiden yörauhaa.

Koska Tertulla ei ollut lainkaan kuulijoita talossa, alkoi hän eilisen illan tavoin höpötellä ohjelman katsojille. Hän kertoi kuinka puoli miljoonaa ihmistä on tottunut näkemään hänet meikeissä, mutta olevansa nyt ilman meikkejä. Lisäksi hän kertoi olevansa se, joka toivottaa hyvää huomenta kaikille niille, joilla ei ole ketään joka toivottaisi hyvää huomenta.

– Tämä on Big Brother. Terttu, rikot sääntöjä. Lopeta välittömästi! Koko talo raikasi pian, kun Isoveli joutui puuttumaan toistuvaan sääntörikkomukseen ja pian muistuttamaan häntä vielä mikrofoninsa hakemisesta.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse