BB: Jelena ja Esa J yöksi sviittiin: ”Tää on ihan paskanakki!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon alkoholinhuuruiset juhlat saivat juuri yllätyskäänteen, kun BB-talon yläkerta aukesi. Jelena ja Esa J kipusivat yllättäen yläkertaan viettämään yhteistä yötä. Ilmeisesti Jelena oli saanut Isoveliltä tehtäväkseen valita seuralaisen mukaan sviittiin.

Esa ei ollut valinnasta kovin mielissään, sillä hän olisi halunnut puheiden perusteella jäädä vielä alakertaan. Jelena oli valinnasta häpeissään.- Mä voin sanoa että voi pi**unreikä. Anna anteeksi. Annatko? Siis miksi mulle piti iskeä tällainen paskanakki? Tää on ihan paskanakki. Tää on oikeesti… Tää on vaan niin vi**n outo tilanne, Jelena pahoitteli.

–  En mä oo sanonut, että nyt lähdetään paneen tänne huoneeseen. Mä olisin halunnut Danan kanssa päiväkirjahuoneeseen, Jelena jatkoi ihmettelyään.

– Kyllä mä sun kanssa kaveeraan, mutta jos sä käyt ihan iholle, niin kyllä täytyy sanoa, että… Esa J sai sanotuksi.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse