Lauri Tähkä sai täystyrmäyksen Kotiteollisuus-Hynyseltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten Anna Abreun julkisesti Rumba-lehden haastattelussa haukkunut poptähti Lauri Tähkä on nyt itse joutunut vuorostaan kollegansa sivalluksen kohteeksi, kun Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo haukkui rajusti yhtyeen ja sen musiikin.

Tähkä itse kertoi Rumbassa pitävänsä itseään esimerkiksi Kotiteollisuus-yhtyeen hengenheimolaisena. Ilmeisesti kyseisen yhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen ei ole asiasta samaa mieltä, sillä hän sivalsi kollegaansa Voicen Heräämössä.

– Koko Tähkä-homma on kyllä karannut lapasesta. Ihmiset kuvittelee lähtevänsä rokkikeikalle ja lähtee sitten katsomaan Lauri Tähkää. Bändi joutuu sitten kärsimään siitä, että suurin osa yleisöstä on siellä vain, koska heidän kuuluu mukamas olla, Hynynen latasi suosikkibändin suosiosta.

Samansisältöisen tuomion sai myös Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen tuorein singlelohkaisu, jonka Hynynen totesi olevan ”käsittämättömän paska biisi.”