Lauri Tähkä sivaltaa Anna Abreuta ja veteraanitähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulahahmo on haukkunut julkisesti Idols-suosikki Anna Abreun. Tähkän mukaan hän tyrmistyi nuoren popparin toteamuksesta pitkän kiertue-elämän turhuudesta.

Rumba-lehdelle antamassaan haastattelussa Lauri Tähkä toteaa vertaavansa itseään mieluiten suomirockin veteraaneihin kuten esimerkiksi Poperaan, Kotiteollisuuteen ja Zen Cafe -yhtyeeseen. Nuorempaan realityosaston artistikatraaseen hän ei kuitenkaan kykene samaistumaan.

– Ihan eri ääripäässä on joku Anna Abreu, joka sanoi joskus, että: ”Mitäs sitä kiertelee viisitoista vuotta maakuntia, kun voi tulla yhdessä yössä tähdeksi.” Ei siihen voinut muuta sanoa kuin, että nii-i, Lauri Tähkä latasi Rumballe.

Samalla suosikkilaulaja ottaa kantaa myös keskusteluun, jota on käyty pitkin kesää esimerkiksi Bruce Springsteenin ja Madonnan keikkojen merkeissä. Springsteen ei esittänyt Tampereen keikalla suurinta hittiään ja Madonna esitti klassikkohiteistään ainoastaan uusia remix-versioita. Tähkä ei moisesta kovinkaan paljon perusta.

– Muutama viikko sitten olin U2:n keikalla, ja kyllä minua olisi ottanut päähän, jos en olisi saanut kuulla Sunday Bloody Sundayta. Sen lisäksi perusasioissa pysyminen on tärkeä juttu. En haluaisi mennä Popedan keikalle kuuntelemaan, kuinka Pate Mustajärvi vetää Pitkästä kuumasta kesästä reggae-version.